Junta directiva

IMG_3030

M. Olaya, A. Ollet, M. Bonet, E. Cabero, M. Sagarra, A. Aparicio, Nina, E. Ara, A. Morales,  M.T.Vert, A.B. Gómez

La junta actual està constituïda per:
Presidenta: Nina
Vicepresidenta: Àlex Morales
Tresorera: Eulàlia Ara
Secretària: Mariona Sagarra
Vocals: Enric Azuaga i Pilar Murtró

NINA_DIARI_STCUNina El teatre, la música i la televisió són els principals mitjans a través dels quals he desenvolupat el meu ofici d’actriu i cantant al llarg d’aquests trenta anys. Combino el vessant artístic amb el docent a través d’un projecte sobre entrenament integrat de cos i veu NinaStudio. Sóc logopeda (Col·legiada 08/4003), Professora Certificada del Mètode Pilates per Peak Pilates System, PMA Teacher Certification ID: 13234 i actualment estudio el Grau de Fisioteràpia (EUG) i preparo el Certified Master Teacher EVTS.

MARIONA_ACPCMariona Sagarra La veu, el piano, la creació i la poesia són la base del meu treball. He estudiat Història de l’Art i la carrera de cant clàssic amb Carme Bustamante i Lucia Mewsen (Holanda) i m’interessa sobretot l’experimentació i recerca de les noves possibilitats expressives de la veu, ja sigui amb elements electroacústics, multi-efectes o simplement polifonies vocals i cançó. M’agrada interactuar amb altres formes expressives de l’art com la dansa, la pintura, el teatre. Tinc tres discs publicats.

EULÀLIA_ACPC

Eulàlia Ara i del Rey Vaig estudiar la carrera de cant sota el mestratge de M. Alió i M. Garcia Morante, obtenint el títol Superior de Cant amb Menció d’Honor pel C.S.M.M.B, el títol professional de violoncel, el títol professional de piano i el Títol Superior de Solfeig, Teoria de la Música, Transposició i Acompanyament pel C.S.M.M.B. També sóc llicenciada en Teoria de la Literatura per la U.B. Des del 2005 aprofundeixo el treball de la veu amb la soprano C. Bustamante. Actualment i des del 2009 és professora de cant al C.M.M.B., activitat que compagino amb la meva carrera com intèrpret.