Notícies

VIII CONGRÉS DE L’ACPC – PEDAGOGIA EN EL CANT

Amb la participació especial de Paul Farrington

Diapositiva01

Diapositiva02

L’ACPC celebra el seu VII Congrés sota el títol “Fem veu! Fem Salut

Diapositiva01

 ÍNDEX

El Moviment Coral Català juntament amb la Mediterranean Office for Choral Singing,  presenten la Conferència Veus de la Mediterrània, V Conferència Coral, Multicultural i Ètnica, organitzada en col•laboració amb l’European Choral Association – Europa Cantat i l’International Federation for Choral Music, que se celebrarà a Girona del 29 de juliol a l’1 d’agost propers.

Durant 4 dies Girona acollirà músics, musicòlegs, compositors, directors, corals, cantaires vinguts de diferents països de les ribes nord i sud de la mediterrània per oferir una panoràmica de les diferents tradicions vocals i corals del Mare Nostrum.

CLASSE MAGISTRAL A CÀRREC DE MANUEL GARCIA MORANTE

0063 copy

 L’Escola Coral del Palau de la Música Catalana, juntament amb l’Associació Catalana de Professors de Cant– ACPC-, organitzen una Màster Class a càrrec del pianista i compositor Manuel Garcia Morante, adreçada a estudiants de cant en general, i a cantaires dels cors de l’Escola Coral de l’Orfeó Català en particular.

Manuel Garcia Morante ha desenvolupat una llarga trajectòria internacional com a pianista acompanyant de grans cantants com ara Victòria dels Àngels; ha estat  professor  i repertorista del Conservatori Municipal de Barcelona i del Conservatori del Liceu. També ha esdevingut un referent com a  compositor especialment en l’àmbit de la cançó culta catalana.

Aquesta classe magistral tindrà lloc el proper divendres 19 d’abril a la sala d’Assaig de l’Orfeó Català, al Palau de la Música Catalana, des de les 16h fins a les 19h. L’acció formativa s’adreçarà a deu alumnes actius, dels quals cinc seran triats per l’Escola Coral i cinc per l’ACPC. D’altra banda, hi haurà places per a alumnes oients fins a emplenar l’aforament de la sala.

Les persones interessades han d’enviar una sol·licitud d’inscripció a l’adreça electrònica de l’ACPC, acpcant@gmail.com,  indicant el seu nom, telèfon i adreça  així com el nivell d’estudis musicals i vocals realitzats i si vol participar com a alumne actiu o oient.

L’ACPC triarà els cinc alumnes actius realitzant una audició dels cantants interessats el dia 12 d’abril, prèvia convocatòria per correu entre els inscrits. Les audicions es realitzaran a l’escola coral del Palau de la Música Catalana de 15 a 17h i els aspirants hauran de portar pianista acompanyant. L’Escola Coral del Palau de la Música realitzarà la seva pròpia selecció d’alumnes actius entre els seus cantaires.

La inscripció i la Classe Magistral és gratuïta i en tot cas  s’atendran per rigorós ordre de sol·licitud.

Aforament limitat.

partitura mompou pagina web

El passat 10 de novembre l’ACPC va celebrar el seu VIè Congrés, el qual va comptar amb la presència i la participació activa de l’Hble. Consellera d’Ensenyament Sra. Irene Rigau.

Consellera Irene Rigau - Junta Directiva 2012

Consellera Irene Rigau – Junta Directiva ACPC 2012

El VIè Congrés va girar entorn “L’alumnat”. En aquesta presentació podeu consultar el programa.